Últims dies d'inscripció per a la 7a edició del Curs d'expert en psicologia d'emergències i catàstrofes

09-01-2018   |  Barcelona

El curs, que programa 100 hores de formació en 25 sessions de 4 hores, començarà el 9 de febrer de 2018 i acabarà el 19 de maig de 2018

La 7a edició del Curs d'expert en psicologia d'emergències i catàstrofes va obrir la matriculació amb 120 places disponibles. El prestigiat curs, coorganitzat pel COPC, programa 100 hores de formació en 25 sessions de 4 hores cadascuna.

El curs, en aquesta edició, inclou en el temari l’experiència que malauradament ha aportat als professionals que l’imparteixen la gestió dels atemptats de Barcelona i Cambrils del passat 17 d’agost de 2017. En aquest sentit, les dues primeres sessions aborden els atemptats d’agost com els primers continguts del curs.

Les persones interessades en aquesta formació poden consultar el programa, tarifes i dates de realització en aquest enllaç a l'apartat de formació del web del COPC, que també permet inscriure-s’hi. Sigueu àgils, perquè es preveu exhaurir les places disponibles. Els col·legiats i col·legiades es poden inscriure a un preu especial de 650 € i els no col·legiats podran inscriure-s'hi amb una matrícula de 950 €.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC