Inauguració de l’exposició "Redescobrint el propi cos" a la seu de Barcelona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

22-09-2017   |  Barcelona

L’exposició mostra el resultat del taller de dansa moviment teràpia realitzat amb vuit joves amb discapacitat intel·lectual que han patit abús sexual

El dia 19 d'octubre, a les 18 h, tindrà lloc la inauguració de la exposició Redescobrint el propi  cos de la Fundació Vicki Bernadet a la seu del COPC de Barcelona.

Redescobrint el propi cos  mostra el resultat del taller de dansa moviment teràpia realitzat amb vuit joves amb discapacitat intel·lectual que han patit abús sexual a la infància i que presentaven dificultats per establir vincles saludables a nivell d’amistat i de parella. El taller ha constat de 15 sessions realitzades entre el març i el juny del 2017 i ha comptat amb el suport de la Fundació Bizcabar i l’Ajuntament de Barcelona.

La Fundació Vicki Bernadet treballa des de 1997 en la prevenció, detecció i atenció de l’abús sexual infantil. La seva missió és treballar per disminuir la presència de l’abús sexual infantil a la nostra societat i les seves conseqüències per a víctimes i familiars. Per això, ho tracten de manera integral oferint atenció legal i psicològica, actuacions de prevenció i formació amb menors i famílies, i formació per a professionals.

L’acte d’inauguració és gratuït i té l’entrada lliure. Les responsables explicaran el projecte i l’exposició. En acabat, l’acte clourà amb un piscolabis.  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC