El Cor del COPC reprèn l’activitat després de l’estiu i presenta un vídeo que mostra la seva activitat

14-09-2017   |  Barcelona

El cor del Col·legi anima els col·legiats i col·legiades a cantar-hi i a gaudir dels beneficis que comporta

El Cor del COPC ha reprès la seva activitat després del descans estiuenc. Els propers mesos preveuen força activitat, ja que ja hi ha previstos tres concerts, el més important dels quals, que serà obert a tots els col·legiats i col·legiades del COPC, se celebrarà al monestir romànic de Sant Pau del Camp, en ple centre de Barcelona.

El Cor del COPC és un projecte obert que necessita la participació de col·legiats i col·legiades que vulguin sumar-se al conjunt de cantaires que té el cor actualment i que vulguin gaudir dels beneficis que comporta formar-ne part. Els assajos són el dilluns de 20.30 a 23.00 h, a la sala d’actes del COPC, i per sol·licitar sumar-vos al projecte només us cal prémer aquest enllaç i seguir-ne les instruccions.

Per tal d’animar els col·legiats i col·legiades a cantar-hi, el Cor del COPC ha editat un vídeo per tal que pugueu veure una mostra de l'activitat del cor i que ja teniu disponible en aquest enllaç a la videoteca del COPC.

Esperem que els col·legiats i col·legiades premiïn el treball i acolliment que ofereix el Cor del COPC i s'hi sumin ben aviat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC