El COPC s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

02-08-2017   |  Barcelona

La Setmana, que porta el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, es celebrarà del 16 al 22 de setembre i comptarà amb diferents activitats i esdeveniments repartits per tot el territori català.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat amb el suport del Departament de Salut.

Enguany, la Setmana que porta el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, es celebrarà del 16 al 22 de setembre i comptarà amb diferents activitats i esdeveniments repartits per tot el territori català.

El transport i la mobilitat tenen un impacte molt important sobre la salut a través dels seus efectes en l’activitat física, la qualitat de l’aire i la seguretat viària. Establir mecanismes de prevenció i de promoció de bons hàbits és fonamental per garantir una bona salut.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També contribueix a visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, en la millora de la qualitat de l’aire i en la reducció de la contaminació.

Consulteu les diferents iniciatives que es promouen durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i animeu-vos a participar-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC