El COPC organitza el Curs d’Especialització en Psicologia Forense 2017

19-12-2016   |  Barcelona

El COPC organitza, per aquest 2017, el Curs d’Especialització en Psicologia Forense, una formació adreçada als psicòlegs/es interessats/es en exercir com a pèrits dins el context judicial.

Imatge del cartell del Curs d'Especialització en Psicologia Forense Imatge del cartell del Curs d'Especialització en Psicologia Forense
El COPC organitza, per aquest 2017, el Curs d’Especialització en Psicologia Forense, una formació adreçada als psicòlegs/es interessats/es en exercir com a pèrits dins el context judicial.

El curs, que compta amb un total de 250 hores, es divideix en 5 mòduls que es poden cursar individualment o tots ells en conjunt.

El primer mòdul és de contingut bàsic i explica què és la psicologia jurídica, com ha de ser la pràctica de la psicologia en l’àmbit jurídic, què i com és l’informe pericials i quins són els aspectes ètics i deontològics en l’àmbit forense.

El segon mòdul està destina a l’àmbit penal. Es tractarà el Dret penal, la pràctica pericial en el dret penal, l’avaluació de l’encausat i l’avaluació de la víctima, bé sigui agressió o abús sexual.

El tercer mòdul és el que parla del Dret civil, els seus procediments judicials i els conceptes jurídics, el Codi Civil, la pràctica pericial en el dret de família, l’avaluació en pericials de família i la pràctica pericial en el dret civil: Incapacitació, internament i tutela.

El quart mòdul es centra en l’estudi de casos pràctics amb informes reals realitzats per professionals en els diferents àmbits treballats i en l’avaluació del pèrit en el judici oral.

I el darrer mòdul concentra temes més específics com les interferències parentals, la violència domèstica, la victimologia del desenvolupament, l’avaluació neuropsicològica forense i l’avaluació pericial en casos de bullying i ciberbulliyng.

El Curs d’Especialització en Psicologia Forense compta amb diferents professionals que exerciran com a tutors i professors de la formació. Entre ells destaquen: Sonia Benitez, Marisol Ramoneda, Chon Molina. Montse Tutusaus, Núria Vàzquez, Enrique Carbonell, Cristina Robredo, Blanca Bou, Mercè Cartié, Fernanda de la Torre, Fco. Javier Juncosa, Asunción Tejedor, Ismael Loinaz, Noemí Pereda, Óscar Pino i Elena Garrido.

Per inscriure-us al curs, us heu de dirigir a l’apartat de Formació a Curs d’Especialització en Psicologia Forense.
  Etiquetes: Jurídica , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC