El curs més complet en Psicologia Coaching del COPC preveu 125 hores de formació, 17 reconeguts ponents i formació teòrica i aplicada

20-07-2017   |  Barcelona

El Programa formatiu i experiencial en Psicologia Coaching del COPC ja té la inscripció oberta

El Programa formatiu i experiencial en Psicologia Coaching de la Secció de Psicologia Coaching del COPC és un curs d'especialització teoricopràctica en Psicologia Coaching, que facilita els coneixements, la pràctica, la vivència i l'experiència dels processos de Psicologia Coaching per exercir amb solvència en l'àmbit.

La formació té 5 objectius principals: proporcionar un marc teòric i experiencial actualitzat a la Psicologia Coaching; promoure el desenvolupament competencial del psicòleg/òloga coach; facilitar l'adquisició de models, eines i estratègies per a la praxi professional; aportar un itinerari formatiu en els diferents àmbits d'actuació del psicòleg/òloga coach, com l’organitzacional, el de salut, el personal, l’esportiu, l’educatiu, el d'equips, etc.; oferir un espai d'aprenentatge col·laboratiu que inclogui l'autoconeixement i el treball grupal i en equip; proveir dels recursos necessaris per treballar en entorns VUCA (volàtils, incerts, complexes i ambigus).

Per tal d’acomplir-ne els objectius, les 125 hores del curs estan subdividides en 5 mòduls, que desenvolupen els principals àmbits d’actuació de la Psicologia Coaching i estructuren el programa gràcies a l’aportació de 17 reconeguts ponents: mòdul 1, Introducció; mòdul 2, Desenvolupament personal i professional; mòdul 3, Model d’intervenció; mòdul 4, Àrees i àmbits d’aplicació; mòdul 5, Màrqueting personal i desenvolupament professional.

Tota la informació del Programa formatiu i experiencial en Psicologia Coaching, el calendari de sessions, les tarifes, els ponents, etc. és en aquest enllaç, que també us permet inscriure al curs en la corresponent pestanya.

Aprofiteu l’ocasió i matriculeu-vos a la formació més completa i profunda que la Secció de Psicologia Coaching ha dissenyat per a vosaltres.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC