El termini de presentació de candidatures a la VII Edició del Premio Psicofundación Jóvenes Psicólogos Emprendedores acaba el proper 31 de juliol

20-07-2017   |  Barcelona

El premi recompensa amb 3.000 euros la millor iniciativa investigadora i la millor iniciativa emprenedora empresarial dels professionals de la psicologia menors de 36 anys

La Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (Psicofundación) convoca la VII Edició del Premio Jóvenes Psicólogos Emprendedores, amb l’objectiu de fomentar la iniciativa, la creativitat i la innovació dels joves psicòlegs i psicòlogues espanyols i  llatinoamericans. Es premien dues categories, amb 3.000 euros cadascuna, a la iniciativa investigadora i a la iniciativa emprenedora empresarial.

La convocatòria és oberta a llicenciats i diplomats en Psicologia menors de 36 anys, a títol individual o en equip, sempre i quan sigui format per un màxim de quatre persones i almenys dues de les quals siguin titulats en psicologia. El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de juliol de 2017 i el termini de lliurament del projecte que ha de presentar cada candidatura es tanca el 30 d'agost de 2017.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç o consultar tota la informació necessària al web de la Psicofundación.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC