Edició Zero Festival Líric Daurada Escena: preu especial per a col·legiats

13-07-2017   |  Barcelona

Aquesta nova proposta musical vol millorar l'oferta cultural del destí turístic, especialment en l'àmbit de l'òpera, la música clàssica i la dansa

Neix un nou Festival a les comarques tarragonines: Daurada Escena. Aquesta nova proposta musical vol millorar l'oferta cultural del destí turístic, especialment en l'àmbit de l'òpera, la música clàssica i la dansa. L'ànima d'aquest nou Festival és Àngel Òdena, un dels millors barítons internacionals de l'actualitat. Tarragoní de naixement, desitja amb aquesta proposta posicionar al món la Costa Daurada com un referent de les Arts Escèniques.

La programació per aquesta primera edició inclou dues gales líriques els dies 26 de juliol i 16 d’agost, als jardins de Estival El Dorado a Cambrils (Tarragona).

Podeu gaudir d’un preu especial per col·legiats/des del COPC i acompanyant de 58€ per gala lírica. El preu inclou gala lírica, còctel i copa de cava.

El procediment per reservar i pagar les entrades és:
• Entrar a www.dauradaescena.com
• Anar a l’apartat de Reserves
• Escollir la gala on vulgueu assistir
• Escollir l’opció de pagament per transferència
• Fer la transferència per la totalitat d’entrades (58€/u) i posar al concepte “COPC – Num. col·legiat/da XXXXX).

Més informació a www.dauradaescena.com o a la Delegació de Tarragona del COPC, per telèfon al 977.21.41.02 en horari de 9 a 15h o via correu electrònic a copc.t@copc.cat.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC