Nova promoció per a col·legiats i col·legiades: "Il trovatore" de Verdi, el 18 de juliol al Liceu, a un 25% del preu de venda al públic

04-07-2017   |  Barcelona

El preu de les entrades per a col·legiats i col·legiades del COPC és de 60 euros per a totes les millors zones, cosa que suposa un 75 % de descompte en les millors localitats

Els col·legiats i col·legiades del COPC amants de l’òpera estan d’enhorabona, perquè el Liceu Òpera Barcelona els ha ofert una promoció immillorable per a l’òpera Il trovatore, de Verdi, del dia 18 de juliol: localitats de les zones 1,2,3,4 i 5 del Gran Teatre per només 60 euros.

Cal tenir en compte que els preus de la tarifa a cada zona són, respectivament, de 245 €, 172 €, 131 €, 98 € i 67 €, de manera que, en funció de la localitat que escolliu, podeu estalviar fins a 185 euros per entrada (un 75% del preu).

Per tal d’aprofitar la promoció, cal entrar a la secció 'Grans avantatges' de l’opció del menú 'Serveis al Col·legiat', o clicar en aquest enllaç per tenir les instruccions a seguir. En qualsevol cas, cal iniciar sessió privada amb el vostre número de col·legiació i clau de pas.

La promoció no té límit de compra d’entrades, però ja falten pocs dies i comencen a esgotar-se les millors localitats. Si hi voleu anar, afanyeu-vos a aprofitar del vostre descompte de col·legiat/ada!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC