VI Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència. Trastorns de conducta des d’una perspectiva multidisciplinar i intersectorial

30-06-2017   |  Barcelona

Els dies 23 i 24 de novembre del 2017 , a l’Auditori del CosmoCaixa de Barcelona

Els dies 23 i 24 de novembre del 2017 se celebrarà la 6a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència, a l’Auditori del CosmoCaixa de Barcelona. En aquesta edició s’abordarà la problemàtica dels trastorns de conducta des d’una perspectiva multidisciplinar i intersectorial.

El programa està constituït per quatre taules: Clínica I, Clínica II, Intervencions i Recerca. Prèviament hi haurà una conferència inaugural que aportarà una visió antropològica de la qüestió. El Congrés inclourà també la presentació de pòsters centrats en la temàtica anunciada.

En aquesta 6a edició, l’organització del Congrés anirà a càrrec de la Fundació Congrés Català de Salut Mental, que juntament amb la participació d’un ampli col·lectiu de professionals des del Comitè Organitzador i Científic, i el suport de diferents entitats i institucions del sector, treballarem conjuntament per l’èxit del Congrés.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC