Ampliació del termini per presentar sol·licituds d’adhesió a Barcelona + Sostenible

27-06-2017   |  Barcelona

La xarxa Barcelona + Sostenible ha ampliat el termini per presentar sol·licituds d’adhesió al Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat fins el 31 de juliol de 2017.

Logotip Barcelona + Sostenible Logotip Barcelona + Sostenible

La xarxa Barcelona + Sostenible ha ampliat el termini per presentar sol·licituds d’adhesió al Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat fins el 31 de juliol de 2017. Així, els col·legiats i col·legiades interessats en beneficiar-se dels incentius que ofereix l’Ajuntament de Barcelona en aquest àmbit han d’emplenar el formulari que us enllacem, en el qual hauran de sumar-se -com a mínim- a una de les dues accions que desenvolupa el COPC.

Proposta d’accions i fitxa de compromís pels col·legiats. 

Volem ressaltar que sou vosaltres, els col·legiats i col·legiades, els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

La vostra participació us dona dret a utilitzar el logotip de Barcelona + Sostenible, a gaudir de tot un seguit de recursos i als següents incentius econòmics per l’any 2018: a) Disminució del 10% en el preu públic de gestió de residus; b) 50 % de descompte en el preu del Punt Verd, que només és gratuït per a particulars.

El termini per presentar la fitxa d’adhesió al compromís s’ha ampliat fins el 31 de juliol de 2017 per tal de gaudir dels beneficis fiscals per l’any 2018. Així mateix, cal remarcar que els professionals que gaudíeu dels avantatges derivats de l’Acord Ciutadà heu de renovar-lo amb l’adhesió al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat si voleu donar continuïtat als incentius a partir de 2018.

Per a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible, o consultar el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, que roman a la vostra disposició per a qualsevol sol·licitud.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit a la xarxa de Barcelona + Sostenible  mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, per tal de fer públic i explícit que en comparteix els objectius i per promoure’l entre els seus col·legiats i col·legiades i estendre’n l’abast. En aquest sentit, mitjançant la signatura, el COPC ja s’ha compromès a dues accions concretes: l’ús racional de recursos de paper i la Psicoxarxa Solidària, de psicòlegs i psicòlogues que atenen persones amb pocs recursos econòmics.

  Etiquetes: COPC , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC