La Delegació de Girona del COPC lliura els premis del XXVIII Concurs Literari d’Articles de Divulgació de Psicologia

26-06-2017   |  Girona

L’article coronat amb el primer premi fou “Trucades a mitjanit. Gestionant una emergència”, del col·legiat Josep Soler de Bescanó

Josep Soler, primer premi, en el discurs d'agraïment Josep Soler, primer premi, en el discurs d'agraïment

La Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va lliurar, el passat 16 de juny, els premis del XXVIII Concurs Literari d’Articles de Divulgació de Psicologia durant la Festa Anual de la Psicologia al Castell de Sant Gregori.

Amb el castell com a magnífic escenari, un Bé d’Interès Cultural del segle XII construït segons el model de les cases urbanes nobles, el tradicional lliurament dels premis del XXVIII Concurs Literari d’Articles de Divulgació de Psicologia va recaure en: : 1r. Premi, de 600 euros, per “Trucades a mitjanit. Gestionant una emergència”, de Josep Soler; 2n. Premi, de 400 euros, per “Petit de les meves entranyes. 20 minuts amb una depressió postpart”, de Gemma Sala; 3r. Premi, de 300 euros, per “Sara. El retorn a la vida”, d’Imma Riu. El jurat va valorar els atributs de tots els articles que es van presentar, i van premiar els textos  que millor desenvolupaven simultàniament el criteri literari i el divulgatiu. Mostra de la qualitat que va reunir el certamen son els articles premiats, que teniu adjunts en aquesta notícia, els quals us animem a llegir.

Enguany, al concurs, s’hi han presentat 14 articles, deu dels quals procedents de col·legiats i col·legiades de la província de Girona. La Delegació de Girona del COPC ja treballa en la XXIX edició del concurs literari, al qual espera que es presentin cada any més articles que donin suport a la divulgació de la psicologia entre la conciutadania.  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC