Jornada sobre Psicologia i Esport Adaptat per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92

20-06-2017   |  Barcelona

El 22 de setembre, a les instal·lacions de l’INEFC a Montjuïc, se celebrarà una Jornada per abordar l'actualitat de l'esport adaptat per avançar en els drets i la igualtat d'oportunitats de persones amb diversitat funcional

El segon semestre de 2017 es commemoren els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics celebrats a Barcelona l’any 1992. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha volgut sumar-se a aquesta celebració i ha impulsat una jornada sobre Psicologia i Esport Adaptat el proper 22 de setembre.

L'objectiu de l'esdeveniment, a banda de la commemoració en si mateixa, és abordar l'actualitat de l'esport adaptat en les seves diferents variants i modalitats. A més, l'acte pretén obrir una projecció de futur mitjançant l'intercanvi i el debat, per avançar en els drets i la igualtat d'oportunitats, en l’accessibilitat i la plena inclusió, en el reconeixement i la posada en valor dels diferents col·lectius de persones amb diversitat funcional en la pràctica i l’execució de l'esport.

El programa, que podeu consultar en aquest enllaç, ofereix una conferència, tres taules rodones i demostració en viu de pràctiques esportives adaptades.

La Jornada, que se celebrarà a les instal·lacions de l’INEFC de Montjuïc, està adreçada a professionals, atletes, tècnics i usuaris, que de ben segur tindran un aprenentatge tan interessant com útil i enriquidor.

El preu de la inscripció té un descompte d’un 20% fins al 31 d’agostInscriviu-vos-hi ara i aprofiteu el preu especial!

  Etiquetes: Esport , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC