Barcelona Activa publica la convocatòria de subvencions del Programa de recursos per a la creació de projectes socioeconòmics

09-06-2017   |  Barcelona

La finalitat de les subvencions és aportar els recursos necessaris als barris o districtes de la ciutat mitjançant l'apoderament d’entitats, empreses o persones emprenedores que hi desenvolupen una activitat socioeconòmica perquè aquesta sigui sostenible i constant.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha publicat les bases provisionals de la convocatòria de subvencions del Programa de recursos per a la creació de projectes socioeconòmics. L’objectiu d’aquest programa és ajudar a la definició de projectes per dinamitzar  el desenvolupament local a la ciutat de Barcelona.

La finalitat de les subvencions és aportar els recursos necessaris als barris o districtes de la ciutat mitjançant l'apoderament d’entitats, empreses o persones emprenedores que hi desenvolupen una activitat socioeconòmica perquè aquesta sigui sostenible i constant. Es busca fomentar projectes amb vocació o recuperació social que millorin la qualitat de vida de les persones i redueixin les desigualtats socioeconòmiques.

El termini de presentació de sol·licituds es preveu que serà del 29 de maig al 27 de juny de 2017.

Trobareu tota la informació de les subvencions aquí.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC