La Societat Catalana de Neuropsicologia celebra la 70a Reunió Científica “Els Laberints de la memòria”

09-06-2017   |  Barcelona

30 de juny, amb la presència destacada del neurocientífic Richard Morris a l’ Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport de la Blanquerna

La Societat Catalana de Neuropsicologia celebra la 70a Reunió Científica, que portarà per títol Els Laberints de la memòria, el proper 30 de juny a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport de la Blanquerna.

La Jornada vol actualitzar i aprofundir en la neuropsicologia, per a la qual cosa ha escollit la memòria com a tema de la Jornada i ha convidat ponents de renom com Richard Morris, neurocientífic guanyador del Brain Prize 2016; Unai Diaz-Orueta, de la School of Nursing and Human Sciences a Dublin (Irlanda); Gema Climent, fundadora de Nesplora i finalista al Premi Dona Innovadora 2017 de la Comissió Europea; Roger Redondo, cap de departament a Roche Pharma Research and Early Development, i Roser Nadal, de la Unitat de Psicobiologia i Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, s’entregarà el Premi a la Comunicació Estel·lar que es presentarà durant la Jornada.

L’assistència a la Jornada té un preu reduït per als col·legiats i col·legiades del COPC. Per a inscripcions i més informació, podeu posar-vos en contacte -abans del 20 de juny- amb info@neuropsicologia.cat, consultar el web de la Jornada o llegir la nota de premsa.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC