El COPC acull la jornada "Professionals de l'àmbit social i educatiu, al servei de qui?" dins el Congrés de les Professions (22 de juny)

08-06-2017   |  Barcelona

El més de juny portarà més de 100 activitats emmarcades en el Congrés de les Professions

El juny està essent el mes del Congrés de les Professions, no només al COPC, sinó un centenar de corporacions professionals de Catalunya. Fins el 26 de juny es duran a terme sessions transversals, dinàmiques i de networking, actes i jornades per donar noves visions i oportunitats davant a nous escenaris. El repte del congrés és encarar el futur de les professions a través de les seves més de 100 activitats. Es poden consultar totes a la pàgina web del Congrés.
 
El 4 de juliol, a més, tindrà lloc la cloenda de l'esdeveniment on s'exposaran les conclusions de les jornades que s'han anat celebrant. Es pot anar seguint l'activitat que s'ha portat a terme als diferents col·legis a Twitter, a través del hashtag #CongrésProfessions.
 
 
El Congrés de les Professions és possible gràcies a la Intercol·legial de Col·legis professionals de Catalunya, que té com a finalitats reforçar la presència social dels Col·legis Professionals, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment, d’acord amb els seus principis i valors.
 
Activitats amb participació activa del COPC
 
En aquest context, el COPC celebrarà el dia 22 de juny la conferència "Reflexions filosòfiques sobre la comunitat" , impartida per Josep Maria Esquirol. A partir d’una caracterització de la situació humana fonamental en termes d’intempèrie i de vida, es presentarà una concepció de la comunitat amb el fil conductor de la fraternitat, on es tocarà el tema de la professió, l’intercanvi, la cura, el do i l’agraïment. La xerrada s'emmarcarà dins la jornada titulada "Professionals de l'àmbit social i educatiu, al servei de quí?".
 
Per últim, cal recordar que encara resten obertes les inscripcions per a la jornada d'aquest proper dissabte, 10 de juny, titulada "Apropa’t a les professions de la salut". A l'enllaç podreu trobar tota la informació relativa a l'esdeveniment.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC