El Premi d’investigació de la Revista de Psicología Clínica con Niños y Adolescentes (RPCNA) accepta treballs fins a l’1 d’octubre

06-06-2017   |  Barcelona

El primer premi és de 1.000 euros i es premien 8 treballs en total

La Revista de Psicología Clínica con Niños y Adolescentes (RPCNA) ha convocat el Premio de Investigación 2017 als millors treballs sobre avaluació, psicopatologia i tractament psicològic infantil i juvenil o promoció del benestar psicològic infantil i les seves famílies. Els vuit millors treballs seleccionats seran publicats en un número especial de la RPCNA i el millor treball rebrà una dotació econòmica de 1.000 euros. Els altres set treballs finalistes seran premiats amb una inscripció gratuïta al 4th International Congress of Clinical and Health Psychology on Children and Adolescents per al primer autor de cadascun.

Hi poden participar treballs originals, en anglès o en espanyol, que no hagin estat publicats prèviament en forma d'article ni es trobin en procés de revisió en altres revistes. No obstant això, es poden enviar treballs presentats parcialment com a comunicacions breus en congressos científics. El text ha de complir rigorosament amb les normes de publicació de la RPCNA i s’han d'enviar per correu electrònic a rpcna@umh.es, indicant en l'assumpte del correu "Premio RPCNA 2017". La data límit d'enviament del treball és l'1 d'octubre de 2017.

Podeu consultar les bases completes del Premi en aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC