El COPG i el COP España coorganitzen la IX Jornada Estatal de Psicología Contra la Violencia de Género

29-05-2017   |  Barcelona

La Jornada "Abriendo el foco. La violencia de género, un problema con rostros" serà els propers 24 i 25 de novembre, a Santiago de Compostela

El Colexio Oficial de Psicoloxía de Galicia i el Consejo General de la Psicología de España coorganitzen la IX Jornada Estatal de Psicología Contra la Violencia de Género, que se celebrarà els propers 24 i 25 de novembre a Santiago de Compostela.

La cita, que porta per títol Abriendo el foco. La violència de genero, un problema con rostros, vol ser un fòrum per construir un relat polièdric que defineixi l’impacte real de la violència per motiu de gènere, en què la víctima no és només la parella, sinó la família. Cal recordar que els fills/filles no han estat reconeguts legalment com a víctimes de violència de gènere fins l’any 2015.

La Jornada, estructurada per comprendre millor la problemàtica, la qual cosa és imprescindible per eradicar-la, ja ha obert inscripcions per assistir-hi i per participar-hi en el web de la Jornada, que podeu consultar en aquest enllaç. Hi teniu també disponible el programa, la presentació, el contacte i tota l’altra informació oportuna.

 
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC