El Congrés Barcelona Inclusiva 2017 ens cita els propers 17, 18 i 19 de novembre de 2017

26-05-2017   |  Barcelona

El congrés vol elaborar propostes de canvi per aconseguir una societat inclusiva amb representants de tots els seus sectors

El Congrés Barcelona Inclusiva 2017, congrés internacional que s’organitza a Barcelona els propers 17, 18 i 19 de novembre de 2017, és un espai d’intercanvi per fomentar la inclusió al llarg de la vida. Per aconseguir-ho, el congrés vol elaborar propostes de canvi per assolir una societat inclusiva, entesa com aquella en què les persones hi participen, una comunitat humana en què tothom hi càpiga i tothom hi sigui necessari.

Per portar-ho a la pràctica, i per tal de donar continuïtat al treball efectuat en l’edició de 2014, el congrés disposa un ric programa, amb la participació de diverses personalitats que desenvolupen la seva tasca en diversos sectors. L’organització convida a una reflexió col·lectiva que no depengui d’una sola mirada sinó d’una visió global i integrada, ja que vol recollir la transversalitat de la vida per donar resposta a la complexitat de la societat i potenciar accions inclusives en l’àmbit educatiu, cultural, social, laboral i urbanístic.

A partir del coneixement de diferents experiències, propostes i projectes reeixits, el congrés vol constituir-se en una comunitat d'aprenentatge, de debat i reflexió que ajudi a identificar, des de diferents àmbits, les barreres per a la inclusió i permeti vertebrar iniciatives que contribueixin a la seva superació.

Tota la informació del congrés, el programa i el tràmit d’inscripció és en aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC