El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i GR Global Instituto para el Desarrollo Organizacional signen un conveni de col·laboració per impartir formació

22-05-2017   |  Barcelona

El professor Itamar Rogovsky impartirà, personalment, classes a Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i GR Global Instituto para el Desarrollo Organizacional, mitjançant la signatura del degà del COPC Josep Vilajoana i el sr. Itamar Rogovsky, s’han vinculat mitjançant un conveni de col·laboració per impartir formació a Barcelona.

En virtud del conveni signat, el professor Itamar Rogovsky impartirà cursos de formació per a psicòlegs i psicòlogues, com el Seminario Internacional en Desarrollo Organizacional, en què els col·legiats i col·legiades del COPC gaudiran d’un 15% de descompte en el preu. A més, el professor Rogovsky efectuarà anualment, per al COPC, una MasterClass anual gratuïta i dues sessions sobre algun tema específic de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball. Per últim, el GR Global Instituto para el Desarrollo Organizacional publicarà un paper a les publicacions del COPC, sobre temes a convenir.

El COPC celebra aquest vincle de col·laboració amb el prestigiós professor, i espera que, tal com preveu el conveni, es prorrogui bianualment la col·laboració.
  Etiquetes: COPC , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC