XIV Trobada dels Psicòlegs/òlogues de les terres de Lleida

22-05-2017   |  Lleida

L’acte es celebrarà el proper divendres dia 16 de juny, a les 20.45 h, al restaurant del Club Tennis Lleida, Partida Boixadors, 60.

La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza, un cop més, la ja tradicional Trobada dels Psicòlegs/òlogues de les terres de Lleida que enguany arriba a la 14a edició. L’acte es celebrarà el proper divendres dia 16 de juny, a les 20.45 h, al restaurant del Club Tennis Lleida, Partida Boixadors, 60.

Durant la trobada es presentaran els grups de treball de la delegació, les seves funcions i els seus membres, es lliuraran els diplomes d’homenatge als companys que compleixen 25 anys de col·legiació consecutius i es gaudirà d’un sopar.

L’activitat és gratuïta per als col·legiats/ades, els acompanyants que hi vulguin assistir hauran d’abonar 35 € i poden adquirir el tiquet corresponent a la Delegació. 

Data límit d’inscripció: 9 de juny

Animem a tots els col·legiats/ades a assistir a la XIV Trobada dels Psicòlegs/òlogues de les terres de Lleida, ja que és un bon moment per trobar-nos tots plegats i compartir vivències entre professionals de la psicologia.

 Per a informació i reserves contacteu amb la Delegació de Lleida del COPC 973 230 437  copc.ll@copc.cat. Horari d’atenció: de 9 a 13.30 i de 17 a 20 h.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC