Places exhaurides per a les visites guiades gratuïtes per a l’exposició Talking Brains al Cosmocaixa

28-05-2017   |  Barcelona

Places exhaurides per a les visites guiades gratuïtes per a l’exposició ‘Talking Brains’ que es pot veure aquests dies al Cosmocaixa, Barcelona.

Ja tenim a disposició de tots els col·legiats/ades noves dates de visites guiades gratuïtes per a l’exposició ‘Talking Brains’ que es pot veure aquests dies al Cosmocaixa, Barcelona.

Places exhaurides, properament anunciarem noves dates. 

  • Recordar que els col·legiats/ades, que vulgueu assistir a les visites, heu d’inscriure-us enviant un correu electrònic a copc.b@copc.cat indicant les següent dades:

  • Número de col·legiat/ada.
  • Nom i cognoms.
  • Dia de la visita a la qual assistireu.
  • Número de persones que assistiran (màxim 2 acompanyants per col·legiat/ada).

Un cop us confirmin la inscripció, només caldrà que us presenteu el dia de la visita guiada al vestíbul del Cosmocaixa i allà us recolliran per començar la visita.

Places limitades.

Talking Brains

Com el llenguatge modela el cervell? Com el cervell modela el llenguatge? Talking Brains és una experiència immersiva que exposa els visitants a la idea que les llengües del món, de gran diversitat a simple vista, procedeixen en realitat d'un cervell que és comú a l'espècie humana i està determinat per una biologia específica. S’observarà el funcionament del nostre propi cervell mitjançant un innovador mòdul que mostra l'activitat dels nostres circuits neuronals.

La facultat de parlar del present, del passat i del futur és únicament humana. Altres espècies tenen altes capacitats per comunicar-se, però fins ara no n'hem descobert cap que pugui pensar o fer-se preguntes sobre el que passarà demà. La parla és un dels grans objectes d'estudi de la neurociència i altres disciplines.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC