Encara ets a temps d'inscriure't a la "Jornada Apropa’t a les professions de la salut" del proper 10 de juny

18-05-2017   |  Barcelona

La jornada, coorganitzada pel COPC, es farà al COIB a partir de les 10 h

En el marc del Congrés de les Professions que organitza la Intercol·legial, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya coorganitza la Jornada Apropa’t a les professions de la salut, que es realitzarà a la Sala d’Actes del COIB, a partir de les 10 h, el proper 10 de juny.

El programa de la Jornada inclou dues conferències - Les diferents maneres d’entendre l’ ètica en la salut, a càrrec del doctor en Filosofia Joan Canimas, i Present i futur de les TIC en Salut, a càrrec de Francesc García, doctor en Cirurgia General i Digestiva- tallers a càrrec dels col·legis professionals, taules d’atenció al públic assistent a la Jornada i, finalment, espai per al networking.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç, inscriure-us-hi  gratuïtament en aquest altre enllaç o descarregar-vos el cartell de la Jornada aquí.

Esperem la vostra assistència en aquesta Jornada, així com a l’altra activitat que organitza el COPC en el Congrés de les Professions de la Intercol·legial el proper 22 de juny: Professionals de l'àmbit social i educatiu: al servei de qui?  Més informació.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC