El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya presenta oficialment Joaquín Morata com a Defensor del Col·legiat

15-05-2017   |  Barcelona

L'acte serà el proper dia 1 de juny, a les 19 h, a la Sala d’Actes del COPC i serà retransmès per 'streaming'.

El proper 1 de juny, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya presenta oficialment Joaquín Morata com a Defensor del Col·legiat, el nou òrgan unipersonal que ha de vetllar per la defensa i protecció dels drets dels col·legiats i per l’adequat funcionament de les funcions administratives del COPC. L’última Junta General de Extraordinària, del 24 d’abril, va ratificar el nomenament de Morata, únic aspirant que complia totes les condicions per presentar candidatura.

En l’acte de presentació, organitzat per la Junta de Govern, el degà del COPC Josep Vilajoana donarà formalment la benvinguda al nou òrgan i al seu primer responsable. A continuació, la secretària del COPC Maite Sánchez-Mora refermarà l’acolliment del Col·legi al Defensor del Col·legiat. Per últim, Joaquín Morata presentarà públicament l’encàrrec que ha rebut del Col·legi i quines seran les seves aportacions.

Cal remarcar que el Defensor del Col·legiat podrà actuar amb plena independència, objectivitat i autonomia funcional de la Junta de Govern, la qual no té potestat per donar-li instruccions. Per tant, està cridat a ser un referent necessari per a tots els col·legiats i col·legiades, ja que és la figura que vehicularia els possibles conflictes entre col·legiats i col·legi.

És important, en conseqüència, que els col·legiats i col·legiades coneguin el nou òrgan del Col·legi, el Defensor del Col·legiat, així com el responsable de desenvolupar aquest rol Joaquín Morata. Us animem, doncs, a assistir a l’acte del proper dia 1 de juny, a la Sala d’Actes del COPC, a les 19 h. L’acte serà retransmès per streaming, és gratuït i es sol·licita inscripció a través d’aquest enllaç.

En acabar l'acte, s'oferirà un petit aperitiu per a tots els assistents. 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC