La "I Jornada de mediació intercol·legial. Fent mediació en salut, tots hi guanyem" posa la mediació a l'agenda de Girona

15-05-2017   |  Girona

La Jornada es va dur a terme a la Biblioteca Carles Rahola el passat 11 de maig

Dijous 11 de maig es va dur a terme la I Jornada de mediació intercol·legial. Fent mediació en salut, tots hi guanyem, a l’Auditori Gran de la Biblioteca Carles Rahola, coorganitzada per la Delegació de Girona del COPC com a entitat integrant del Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris.

La Jornada va ser inaugurada per la presidenta del Fòrum Associació, sra. Carme Puigvert, després de la qual es va posar en pràctica una taula rodona sobre mediació amb representants dels col·legis professionals que integren el fòrum i organitzaven la Jornada: Col·legi Oficial de Metges de Girona, Col·legi Oficial d’Infermeres/rs de Girona, Col·legi de Veterinaris de Girona i la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. A continuació, la conferència Què és la mediació? a càrrec de Rosa Heras, de la Societat Catalana de Mediadors en Salut, va rubricar la Jornada.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC