El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit a la xarxa de Barcelona + Sostenible

11-05-2017   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades de Barcelona que s'hi adhereixin tindran incentius econòmics

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit a la xarxa de Barcelona + Sostenible  mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, per tal de fer públic i explícit que en comparteix els objectius i per promoure’l entre els seus col·legiats/col·legiades i estendre’n l’abast.

En primer lloc, els 10 grans objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat són: la biodiversitat, millorar la mobilitat en l’espai públic, la qualitat ambiental i la salut, una ciutat eficient sense emissions, l’ús racional dels recursos, el bon govern i la responsabilitat social, el benestar de les persones, el progrés i el desenvolupament, l’educació i l’acció ciutadana i la responsabilitat vers el planeta. Cadascun d’aquests grans objectius es desenvolupen en una proposta de línies d’acció més concretes, que podeu consultar en aquest enllaç al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

En aquest sentit, mitjançant la signatura el COPC ja s’ha compromès a dues accions concretes: l’ús racional de recursos de paper i la Psicoxarxa Solidària, de psicòlegs i psicòlogues que atenen persones amb pocs recursos econòmics.

D’altra banda, el COPC vol promoure el Compromís entre els seus col·legiats i col·legiades, per estendre’n l’abast i per tal de fer-los extensius els incentius que ofereix l’Ajuntament de Barcelona als professionals que hi participen. Tot col·legiat/ada que vulgui adherir-se al Compromís ha d’emplenar el formulari que us enllacem, en el qual haurà de sumar-se -com a mínim- a una de les dues accions que desenvolupa el COPC.

Proposta d’accions i fitxa de compromís pels col·legiats: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/6596

Volem ressaltar que sou vosaltres, els col·legiats i col·legiades, els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

La vostra participació us dona dret a utilitzar el logotip de Barcelona + Sostenible, a gaudir de tot un seguit de recursos i als següents incentius econòmics per l’any 2018: a) Disminució del 10% en el preu públic de gestió de residus; b) 50 % de descompte en el preu del Punt Verd, que només és gratuït per a particulars.

És important saber que cal omplir la fitxa d’adhesió al compromís abans del 30 de juny de 2017 per tal de gaudir dels beneficis fiscals per l’any 2018. Així mateix, cal remarcar que els professionals que gaudíeu dels avantatges derivats de l’Acord Ciutadà heu de renovar-lo amb l’adhesió al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat si voleu donar continuïtat als incentius a partir de 2018.

Per a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/entitats-i-empreses, o consultar el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, que roman a la vostra disposició per a qualsevol sol·licitud.

  Etiquetes: COPC , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC