Ja et pots inscriure a la Jornada Anual de la Psicoxarxa Solidària

09-05-2017   |  Barcelona

El COPC organitza la jornada anual de la Psicoxarxa Solidària que tindrà lloc el proper 24 de maig, de 10 a 13 h, a la sala d'actes del COPC, carrer Rocafort, 129, Barcelona.

El COPC organitza la jornada anual de la Psicoxarxa Solidària que tindrà lloc el proper 24 de maig, de 10 a 13 h, a la sala d'actes del COPC, carrer Rocafort, 129, Barcelona. A la jornada d’enguany parlarem d’inclusió, d’integració laboral de joves i de professionals afectats per la crisi (inclosos els psicòlegs i psicòlogues), i d’atenció als refugiats. Comptarem amb la participació del Sr. Oriol Illa (President de la Taula del Tercer Sector), amb representants de l’Ajuntament de Barcelona (Làbora) i de la Generalitat de Catalunya (Noves Oportunitats, Programa Català de Refugi), i amb la representació d’uns joves que a través del teatre lluiten per a allunyar-se de l’exclusió social.

La jornada presenta el següent programa:

10.00 h    BENVINGUDA: Josep Vilajoana, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

10.15 h    PRESENTACIÓ DE LA JORNADA: Dolors Liria, vicesecretària del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i coordinadora de la Psicoxarxa Solidària.

10.20h     TAULA EAD (Equip Admissions i Derivacions).  Modera: Mònica Algueró, membre del comitè de la Psicoxarxa Solidària.

Ana Molinaro i Nalleli Silva, psicòlogues del l’Equip d’Admissions i Derivacions.

10.35h     TAULA ENTITATS COL·LABORADORES. Modera: Marian Domingo, membre del comitè de la Psicoxarxa

Josep Antoni Arroyo, director operatiu Programa Làbora de l’Ajuntament de Barcelona i Tercer Sector (ECAS, FEICAT i Creu Roja).

Daniela Aparicio, membre del Grup Dignitat. Projecte: Psicólogos en el paro. Una experiencia grupal en el COPC.

11.10h     Pausa-café 

11.20h     TAULA ENTITATS COL·LABORADORES. Modera: Xavi Montero, membre del comitè de la Psicoxarxa.

Marta Massagué, responsable de Serveis d'Atenció i Suport als Joves SOC. Noves Oportunitats.

Carles Macian, adjunt al secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Projecte: Programa Català de Refugi, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

12.00h      PONÈNCIA: Oriol Illa, president Taula Tercer Sector. Presenta: Dolors Liria

12.30h     PRESENTACIÓ D’ARTIXOC, associació amb l’objectiu d’enfortir els lligams entre les persones que utilitza l’art com a eina per a l’educació i la transformació social.

12.35h     REPRESENTACIÓ D’ARTIXOC

12.45h     TANCAMENT DE LA JORNADA: Laia Ortiz, tercera tinenta d’alcaldia, directora de l’Àrea de Drets Socials.

No t’ho pensis més i inscriu-te.

La Psicoxarxa Solidària és una xarxa de professionals de la psicologia que -de forma solidària i altruista- ofereixen atenció psicològica a persones amb pocs recursos econòmics. Una vegada més, la professió es posa incondicionalment al servei de la salut de la ciutadania vulnerable per tal de pal·liar els efectes de la crisi econòmica i de les mancances del sistema sanitari públic.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC