Es busquen psicòlegs i psicòlogues a Lleida, Girona i Tarragona que col·laborin en el projecte Psicoxarxa Solidària del COPC

09-05-2017   |  Barcelona

Tots els psicòlegs i psicòlogues interessats en format part de la Psicoxarxa Solidària heu d’omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a psicoxarxa@copc.cat.

El COPC busca psicòlegs i psicòlogues que vulguin col·laborar en el projecte de la Psicoxarxa Solidària del COPC.

Després d’un primer any d’èxit, on la col·laboració s’ha dut a terme principalment a la província de Barcelona, es vol ampliar el servei solidari a tota Catalunya i poder garantir, així, atenció de qualitat a persones amb pocs recursos econòmics.

La col·laboració consisteix en formar part de la borsa de professionals que presten els seus serveis a preus especials, a aquelles persones que necessiten ajuda psicològica, però que es troben en situació precària amb pocs recursos o sense. La principal condició que es demana complir per entrar a la Psicoxarxa Solidària del COPC és no cobrar més de 10€ per sessió.

Els professionals que vulguin adherir-se a la Psicoxarxa Solidària hauran de tenir un mínim de 5 anys d’experiència professional i fer una petita entrevista prèvia amb la EAD (psicòloga encarregada de les admissions i derivacions) del seu territori. Allà s’explicarà el tipus de teràpia que s’ofereix, a quina població, quantes derivacions es poden assumir (setmana, mes, etc.) i quin és el funcionament de la xarxa.

Tots els psicòlegs i psicòlogues interessats en format part de la Psicoxarxa Solidària heu d’omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a psicoxarxa@copc.cat.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC