BIZ Barcelona convida els col·legiats a les entrevistes del seu Networking: gettingcontacts

08-05-2017   |  Barcelona
El BizBarcelona i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya us conviden a participar gratuïtament al Networking Interprofessional gettingcontacts entre col·legiats i empreses de tots els sectors, que estan buscant un perfil com el teu i que tindrà lloc el proper dia 31 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona.
 
Es tracta d'una única jornada que s'adreça exclusivament a professionals col·legiats i a empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els col·legiats del COPC tindran l'oportunitat d'entrevistar-se in situ i amb hora programada amb empreses del sector o d'altres i donar-se a conèixer com a professionals.
 
Les empreses podran entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cadascun d'ells; tot dins del marc de confiança que ofereix el COPC. gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos i un llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.
 
Amb la participació s'ofereix:
  • Reunions directes amb les empreses del sector o d'altres sectors
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d'entrevistes personalitzada

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC