L’Altre Festival: Arts escèniques, salut mental i cultura popular

08-05-2017   |  Barcelona

Del 8 a l’11 de juny de 2017 a la Fabra i Coats de Barcelona

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que es realitza a la ciutat de Barcelona. Reunint el món de la salut mental i de les arts escèniques, busca la difusió, la creació, participació i l’exhibició de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. La cita és per als dies 8,9,10 i 11 de juny de 2017, a la Fabra i Coats de Barcelona.

Però l’ànima de l’Altre Festival va molt més enllà, reposa sobre tres grans pilars. El primer, les arts escèniques i la creació de companyies com a eficaç eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental. El segon, la potència del Festival com a instrument de lluita contra l’estigma. El tercer, la fèrtil contribució a la creació i enriquiment de la cultura popular del nostre país.

Enguany, l’Altre Festival arriba a la tercera edició amb una interessant programació de teatre, dansa, música i lectura dramatitzada que podeu consultar al web del festival: http://www.laltrefestival.cat/ca/ . La inauguració, el dia 8, oferirà un espectacle a càrrec de Joan Manuel Serrat i James Rhodes.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC