La Delegació de Girona acull una videoconferència de la psicòloga llatinoamericana Marinés Suares

05-05-2017   |  Girona

"Construcción de técnicas afirmativas en mediación: de lo simple a lo complejo" formava part del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la Universitat de Girona

El 4 de maig, la Delegació de Girona del COPC va acollir la videoconferència Construcción de técnicas afirmativas en mediación: de lo simple a lo complejo, una activitat formativa del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la Universitat de Girona, que va ser coorganitzada entre les dues institucions.

La conferència, emesa en directe des de l’Argentina i seguida a la seu de la Delegació de Girona del COPC, va anar a càrrec de Marinés Suares, una reconeguda psicòloga en l’àmbit de la mediació. Suares ha estat professora en universitats de 9 països llatinoamericans i 2 d’europeus, i ha escrit alguns llibres de referència en mediació com El espejo de los mediadores, Mediando en sistemas familiares o Mediacion: conduccion de disputas, comunicacion y técnicas.

La conferència va ser presentada per Francisco Molinero, president de la Delegació de Girona, i va posar a l’abast dels alumnes del postgrau el coneixement i bagatge internacional de la psicòloga.

  Etiquetes: Girona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC