Nou Programa d'activitats formatives del COPC: d'abril a juny de 2017

30-06-2017   |  Barcelona

La revista amb totes les activitats formatives per al segon trimestre de 2017, a disposició dels col·legiats i col·legiades: en paper, a la seu del Col·legi i a les delegacions; en format digital, al web del COPC

Ja teniu a la vostra disposició el Programa d'activitats formatives d’abril a juny de 2017, amb totes les activitats programades per al segon trimestre de l'any. La versió en paper del programa estarà disponible a partir de l’1 d’abril a totes les delegacions del COPC, per a tots els col·legiats i col·legiades que s'hi acostin i recullin el seu exemplar.
 
Com sempre, les activitats formatives dissenyades per les seccions i grups de treball del COPC estan concebudes per satisfer les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascuna de les especialitats. Per tant, les activitats que el programa recull són pensades per i per a psicòlegs i psicòlogues: aprofiteu-les !

 Podeu consultar i descarregar el PDF del programa vigent, com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina i en aquest enllaç.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC